top of page
Buscar
  • Foto del escritorLlunnalia

LA SELE - UNA ÚLTIMA EMPENTA


Aquests dies molts dels alumnes esteu veient que el curs està arribant a la fi, però alguns de vosaltres lluny de poder-ho celebrar teniu davant vostre un dels primers reptes importants de la vostra vida: La selectivitat (PAU).

Milers de nois i noies us heu de preparar unes proves que us permetran accedir a la carrera que heu triat, i ho fareu enmig d’una pandèmia que fa que siguin proves encara més extraordinàries.

Des del Grup Llunnalia us volem dir TOTS TRANQUILS! i sobretot volem donar-vos alguns consells per fer d’aquest últim esforç l’empenta que us portarà a l’èxit i a poder gaudir de l’estiu com us mereixeu.

  1. Marqueu-vos una rutina: És molt important que us organitzeu el dia i us poseu uns horaris. Marqueu-vos hores d’inici i fi de l’estudi com si es tractés d’una classe presencial.

  2. Descanseu: Aneu fent petites parades entre les hores d’estudi. És important tenir espais de descans, ja sigui per estirar una mica les cames, menjar alguna cosa o fer exercici a casa. Això us permetrà buidar la ment i agafar amb moltes més ganes el temari.

  3. Eviteu distraccions: Una de les queixes dels qui asseguren no poder estudiar a casa seva és el fet que solen distreure's amb facilitat. Per a això, és millor buscar un espai lliure d'elements distractors com el televisor, el mòbil o fins i tot el sofà.

  4. Tècnica Pomodoro: Coneixeu la Tècnica Pomodoro? És una tècnica que recomanen molts experts i que consisteix a dividir les activitats en intervals de 25 minuts, seguit d'un període de descans de cinc minuts. Això ajudarà a organitzar millor el temps i obliga la ment a completar la tasca en qüestió en menys temps i millor efectivitat.

  5. Recolzeu-vos en altres companys: Compartir dubtes i estats emocionals amb companys que estan en la mateixa situació ajuda a baixar els nivells d’ansietat. No tingueu por de dir com us sentiu i demanar un cop de mà.

  6. Mesures Covid: Sou una generació de valents que heu fet el batxillerat més complicat de la història recent, heu après a estudiar en la distància i sense els mitjans que altres han tingut sempre al seu abast, sou súper herois als ulls dels que ens dediquem a l’educació, però malauradament no sou immunes al virus i agafar-lo justament ara seria certament molt inoportú, ja que hauríeu de fer les proves al Setembre. En aquests dies previs a les proves, si us plau extremeu les precaucions i mantingueu-vos alerta per poder fer les proves sense incidències.

El Grup Llunnalia, que està en col.laboració amb la UPC per promoure els estudis científics entre tots els alumnes (especialment les alumnes) amb l’agenda tecnològica, estem molt orgullosos d’haver-vos acompanyat des de ben petits amb les nostres agendes i materials escolars, i que esperem haver-vos inspirat una mica en el vostre futur brillant.


Ànims, valents, que ja queda poc!



Univers Llunnalia



bottom of page